Antena 3 CNN Actualitate Minoră scuipată și bătută în plină stradă! Imagini cu un puternic impact emoțional

Minoră scuipată și bătută în plină stradă! Imagini cu un puternic impact emoțional

Imagini de groază au fost surprinse pe străzile din Piteşti. O fată a fost agresată şi batjocorită de o altă adolescentă în plină stradă.

Minoră scuipată și bătută în plină stradă! Imagini cu un puternic impact emoțional
de Claudia Simion    |    04 Aug 2020   •   11:15

În filmare se vede cum agresoarea o loveşte pe fată peste faţă, o scuipă şi îi adresează injurii. La un moment dat, îi cere să stea şi în genunchi, o mai scuipă o dată şi pleacă.

În tot acest timp, pe margine se vede un băiat care asista la scenă fără să intervină. În urma scandalului, poliţia a deschis o anchetă.

Reacția IPJ Argeș

"Imaginile au apărut în spațiul public în cursul serii de ieri, astfel încât verificările sunt încă în desfășurare. Ca urmare a apariției de aseară, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și de amenințare. Se desfășoară verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Din primele verificări, vorbim despre o agresoare cu vârsta de 14 ani. Cele două clipuri ilustrează două agresoare diferite și aceeași victimă. Noi recomandăm minorilor și adulților ca, în situația în care asistă la un astfel de comportament, să nu contribuie printr-o atitudine pasivă. De altfel, există o limită care poate fi depășită cu ușurință, astfel că cei care asistă pot deveni cu ușurință complici și instigatori sau chiar co-autori la astfel de fapte și pot răspunde penal", a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, la Antena 3.

Minoră scuipată și bătută în plină stradă! Imagini cu un puternic impact emoțional

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close