Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea a mărturisit ce și-a cumpărat ca să fie pregătit pentru carantinarea Capitalei

Mircea Badea a mărturisit ce și-a cumpărat ca să fie pregătit pentru carantinarea Capitalei

Mircea Badea a afirmat, marți, pe pasa cu Sinteza zilei, că este pregătit de o posibilă carantinare a Bucureștiului. Realizatorul emisiunii 'În gura presei' a precizat că și-a achiziționat deja un produs preferat de mulți români și care se află deja în cămara sa.

Mircea Badea a mărturisit ce și-a cumpărat ca să fie pregătit pentru carantinarea Capitalei
de Gabriel Dano    |    23 Mar 2021   •   23:58

"Eu o să mă ocup în emisiune mai puțin de asta cu COVID-ul, că nu mai pot deloc. Altfel, susțin orice fel de măsură, adică: carantină. O susțin, absolut! Practic, să ne închidă în cămară, e perfect - susțin! Mi-am luat și niște pate de ficat, m-am pregătit de carantină. Nu mi se pare deloc dramatic", a spus, evident, ironic Mircea Badea.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă este pate de ficat de porc, Mircea a răspuns: "Nu, e foarte bun!"  Iar Marius Pieleanu a completat imediat, spre încântarea sa: "E 'de Sibiu'".

"Am apreciat! Am apreciat absolut!", a venit imediat replica lui Mircea Badea care a completat: "Și ca să fie totul complet: și țuică de la Zalău".

Nici românii nu văd cu ochi buni perspectiva carantinării.

Oamenii critică noile măsuri şi spun că raportările privind cazurile de COVID 19 sunt făcute din pix. Cei mai mulţi bucureşteni resping ideea carantinării Capitalei şi cred că mai degrabă ar trebui respectate cu mai mare stricteţe măsurile actuale.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica a vorbit la Antena 3 despre ordinul privind restricţiile din Capitală. El a confirmat că ordinul a fost semnat şi este transmis spre publicare.

"Am vorbit cu domnul doctor Raed Arafat care mi-a confirmat că ambii miniştrii sunt de acord cu măsura. DSU fiind cel care ne cordonează pe situaţii de urgenţă. Mâine în Capitală şcolile funcţionează pentru învăţământul preşcolar, primar şi clasele terminale", a spus prefectul Capitalei, Alin Stoica la Antena 3.

Aşadar, Capitala este la un pas de a intra în carantină, însă bucureştenii nu sunt de acord cu această măsură impusă de autorităţi pentru a stopa răspândirea infectările cu COVD-19.

Deși Bucureștiul a depășit rata de infectare de 6 la mia de locuitori, oamenii spun că impunerea carantinei nu ar fi o soluție eficientă.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close