Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Băsescu nu este om! Refuz să cred că specia umană produce astfel de exemplare

Mircea Badea: Băsescu nu este om! Refuz să cred că specia umană produce astfel de exemplare

Mircea Badea: Băsescu nu este om! Refuz să cred că specia umană produce astfel de exemplare
09 Sep 2014   •   12:02

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că cere demisia sau demiterea imediată a şefului Jandarmeriei, el reclamând o "obedienţă excesivă" în funcţionarea acestei instituţii.
   
"Dacă mai există ierarhie în acest stat sau dacă PSD mai este dispus să lase statul să funcţioneze după ierarhii în structurile militarizate, eu, preşedintele României, cer demiterea imediată a şefului Jandarmeriei", a anunţat Traian Băsescu.
   
"Ce încredere să mai avem în Jandarmerie? Şi o spune şeful statului. Ce încredere să mai avem în Jandarmerie când lasă să fie bătuţi ziarişti de la mass-media care nu sunt favorabile puterii sau i se pare puterii a nu-i fi favorabile şi când se duc cu o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor, dar măscăriciul fiind un suporter al lui Ponta? Ce încredere putem avea în această instituţie? Public, cer demisia sau demiterea imediată a comandantului Jandarmeriei", a mai spus Băsescu.

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea  Badea a comentat declaraţiile preşedintelui cu privire la acest subiect: "Este limpede că atunci când spune măscărici mă vizează, întrucât invocă incidentele cu motocicliştii.  Este foarte amuzant să îl auzi pe şeful statului că spune despre mine că aş fi suporter Ponta. Este chiar o nebunie. Numai în ultimul an, dacă ne aducem aminte momentele de intensitate care mă au pe mine ca protagonist şi îl vizează pe Ponta", a declarat acesta.

"Eu am spus clar şi răspicat cu cine votez. Nu cu Ponta, ci cu Ghişe. (...)  Oricine i se opune lui Băsescu îl opune pe PSD, pe Ponta. Eu mă opun lui Băsescu de 10 ani, între timp el a făcut şi guverne cu PSD-ul", a mai adăugat acesta.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close