Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre războiul Udrea-Blaga pe tema ANRP: Oglindă, oglinjoară, pe cine iubeşte DNA-ul cel mai mult din ţară?

Mircea Badea, despre războiul Udrea-Blaga pe tema ANRP: Oglindă, oglinjoară, pe cine iubeşte DNA-ul cel mai mult din ţară?

Mircea Badea, despre războiul Udrea-Blaga pe tema ANRP: Oglindă, oglinjoară, pe cine iubeşte DNA-ul cel mai mult din ţară?
Sursa foto: Foto captura Antena 3
04 Dec 2014   •   19:06

Mircea Badea a afirmat, la Citizen Badea, din cadrul emisiunii "100 de minute", că DNA-ul va arăta în curând pe cine iubeşte cel mai mult, referindu-se la Elena Udrea şi Vasile Blaga, în condiţiile în care ambii politicieni sunt implicaţi, într-un fel sau altul, în ilegalităţile de la ANRP.

"Acum DNA-ul va avea de ales între preferaţii săi. Şi doamna Udrea şi domnul Blaga se numără printre preferaţii DNA, care nu i-au deranjat niciodată cu absolut nimic, conferindu-le, ca şi lui Băsescu, imunitate absolută", a declarat Mircea Badea.

"Oglindă, oglinjoară, pe cine iubeşte DNA-ul cel mai mult din ţară? Pe doamna Udrea sau pe domnul Blaga? Grea dilemă, având în vedere că doamna Udrea e protejata lui Băsescu, iar domnul Blaga este comeseanul preşedintelui ales Klaus Iohannis. Complicată dilemă", subliniază Badea.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close