Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: E o ruşine pentru fiecare dintre noi că Traian Băsescu şi-a încheiat mandatul pe funcţie

Mircea Badea: E o ruşine pentru fiecare dintre noi că Traian Băsescu şi-a încheiat mandatul pe funcţie

Mircea Badea: E o ruşine pentru fiecare dintre noi că Traian Băsescu şi-a încheiat mandatul pe funcţie
26 Ian 2015   •   00:02

E o ruşine pentru fiecare dintre noi că Traian Băsescu şi-a încheiat mandatul pe funcţie, a afirmat Mircea Badea, în pasa emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei", unde a comentat plângerea administrativă pe care Traian Băsescu a trimis-o Guvernului, vizavi de acordarea unei locuinţe de protocol, la finalul mandatului de la Cotroceni.

"Este o ruşine pentru fiecare dintre noi, dar, cumva, devine o ruşine suportabilă că, acuma, ce să faci, să îţi renegi ţara şi poporul? Aştia suntem! E o ruşine că Traian Băsescu şi-a încheiat mandatul pe funcţie. Nu era niciun motiv, de niciun fel de natură. Nici logică, nici morală, nici legală, ca acest personaj abject să îşi încheie mandatul pe funcţie. E o ruşine pentru fiecare cetăţean al acestei ţări. Sigur că observ că e o ruşine suportabilă. Nici nu ştiu pe câtă lume interesează de faptul că ăsta (Traian Băsescu-n.r.) nu poate să stea cu**l lui decât într-o vilă de patru milioane de euro. Tot ce e sub nu se încadrează. Nu se poate. Tot ce e sub patru milioane nu e bun pentru Băsescu", remarcă Mircea Badea, la Antena 3.

"Nu cred că s-a inventat atâta vocabular care să cuprindă abjecţia acestei minţi bolnave. (...) Nu cred că mai ţine de normalitate de specie. Pare că aste e din altă specie", a mai spus Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close