Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea i-a făcut plângere penală lui Moise Guran din cauza alertei false de cutremur: „ N-am primit niciun fel de reacție de la procurori”

Mircea Badea i-a făcut plângere penală lui Moise Guran din cauza alertei false de cutremur: „ N-am primit niciun fel de reacție de la procurori”

Mircea Badea i-a făcut plângere penală lui Moise Guran din cauza alertei false de cutremur: „ N-am primit niciun fel de reacție de la procurori”
de S.T.    |    06 Mar 2017   •   20:42

Mircea Badea i-a făcut plângere penală lui Moise Guran după ce aplicaţia acestuia, Biziday, a dat o alertă falsă de cutremur de 10 grade pe scara Richter.

„Eu am trimis ieri (duminică –n.red.) pe la 12.30 sesizarea. N-am primit niciun fel de reacție de la procurori. Mai aștept două zile, trei. Dacă nu primesc nicio reacție de la procurori, mă duc la Parchet și fac sesizare în scris(...). Chiar dacă nu se aruncă nimeni în cap, există niște articole în Codul Penal cu privire răspândirea de informații false și un alt articol cu privire la producerea de panică”, a spus Mircea Badea, luni, la Antena 3.

Alarma falsă a fost dată vineri seară şi mulţi dintre utilizatorii aplicaţiei s-au plâns de spaima pe care au tras-o în urma ştirii false.

Mircea Badea a anunţat pe blogul său că plângerea penală a fost trimisă Ministerului Public.

×
Subiecte în articol: Subiectiv cutremur Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close