Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Încep să cred că Traian Băsescu va ajunge la puşcărie

Mircea Badea: Încep să cred că Traian Băsescu va ajunge la puşcărie

Mircea Badea: Încep să cred că Traian Băsescu va ajunge la puşcărie
18 Mar 2015   •   12:05

Comentând scurta „excursie” de astăzi a lui Traian Băsescu la Parchetul General, precum şi declaraţiile lui Tiberiu Niţu privind încercările lui Băsescu de a interveni în dosarul Nana, Mircea Badea a declarat că are motive să creadă că fostul preşedinte va ajunge în cele din urmă la puşcărie.

„Eu acum încep să cred că va intra la puşcărie. Am avut serioase dubii, ba chiar convingeri contrare, pentru că nu credeam că va intra. Dar cursul evenimentelor din ultima vreme mă însufleţesc să cred că Traian Băsescu va ajunge totuşi la puşcărie”, este de părere Mircea Badea.

„Eu nu cred că Parchetul General îl va băga la puşcărie pe Băsescu, eu cred că doamna Codruţa îl va băga pe Băsescu la puşcărie”, a adăugat realizatorul emisiunii În gura presei.

Traian Băsescu a fost audiat miercuri la Parchetul General, în calitate de suspect, în dosarul Gabrielei Firea. Este pentru prima oară, după 10 ani, când Băsescu ajunge în faţa anchetatorilor.

Tiberiu Niţu a declarat astăzi că Traian Băsescu a încercat să intervină în dosarul Nana, după instituirera sechestrului pe terenuri. Fostul preşedinte a telefonat la cabinetul lui Tiberiu Niţu după instituirea sechestrului. Procurorul general spune însă că a refuzat o discuţia cu Traian Băsescu.

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Tiberiu Niţu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close