Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Motivul pentru care stătea Udrea în puşcărie a fost denunţul lui Pescariu. E ceva subţire

Mircea Badea: Motivul pentru care stătea Udrea în puşcărie a fost denunţul lui Pescariu. E ceva subţire

Mircea Badea: Motivul pentru care stătea Udrea în puşcărie a fost denunţul lui Pescariu. E ceva subţire
18 Feb 2015   •   00:17

Elena Udrea a fost eliberată din arestul preventiv al Poliţiei Capitalei şi plasată în arest la domiciliu. Procuorii au avut însă, câtvea condiţii pentru fosta blondă a politicii româneşti.

Potrivit deciziei, Udrea nu are voie să vorbească cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu şi cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, în mod direct sau indirect, şi nici să divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală.

Instanţa îi atrage atenţia că în caz de încălcare a oricăreia dintre aceste obligaţii, se poate dispune din nou arestarea ei preventivă.

Cele câteva zile petrecute de Elena Udrea, în arestul poliţiei au făcut-o pe aceasta să îşi schimbe complet atitudinea. Pagina de Facebook fost închisă, iar la ieşirea din arest Udrea a fost extrem de rezervată în declaraţii.

Mircea Badea a comentat atât declaraţiile acesteia, cât şi decizia judecătorilor, în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Elena Udrea va fi cercetată în arest la domiciliu a decis, definitiv, marţi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a judecat contestaţia deputatei la arestarea preventivă dispusă în 11 februarie în dosarul "Microsoft".

×
Subiecte în articol: Elena Udrea DNA dinu pescariu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close