Antena 3 Actualitate Mircea Badea: Nu mai are nimeni nicio îndoială că DNA este divizia penală a SRI

Mircea Badea: Nu mai are nimeni nicio îndoială că DNA este divizia penală a SRI

22 Ian 2015   •   19:04

Mircea Badea a vorbit, de la Radio Zu despre decizia procurorilor anticorupţie de a clasa dosarul Flota , în care fostul preşedinte Traian Băsescu era acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual şi delapidare, "întrucât faptele nu există", anunţă DNA.

"Nu ne-a dezamăgit nici de data asta justiţia independentă din România, în ziua în care nişte "ne"PDL-işti au fost scuturaţi la DNA ", a explicat Mircea Badea.

"Nu mai are nimeni nicio îndoială că DNA este divizia penală a SRI. Ăia de la Curtea Constituţională au repins legea Big Brother, cea pe care o voia SRI-ul. Ce să vezi? Au construit cei de la DNA un dosar  penal pentru unul dintre judecătorii Curţii Constituţionale şi cred că vor urma şi alţii. (...) Şi justiţia independentă din România nu mă dezamăgeşte, l-a scos basma curată pe Băsescu care nu a făptuit nimic", a mai declarat Mircea Badea.                   

 "Doamna Kovesi care este o luptătoare a justiţiei, este de fapt împotriva PSD-ului. Ea este mai mult un actor politic decât o înfăptuitoare de justiţie, este părerea mea. Ea are o agendă foarte bine stabilită, trebuie protejaţi Băsescu şi ai lui, iar cei care nu au fost în acord cu marele tălmaci, vor fi acoperiţi de haina justiţiei", a declarat Mircea Badea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close