Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: O ştire din 2008 a circulat pe net ca fiind de astăzi. Sunteţi exagerat de proşti

Mircea Badea: O ştire din 2008 a circulat pe net ca fiind de astăzi. Sunteţi exagerat de proşti

Mircea Badea: O ştire din 2008 a circulat pe net ca fiind de astăzi. Sunteţi exagerat de proşti
05 Feb 2015   •   23:55

Mircea Badea a vorbit joi, la "Sinteza Zilei", despre ultima "senzaţie" de pe net, o ştire veche de şapte ani şi despre dispariţia de pe scena publică a lui Traian Băsescu.

"O ştire din 2008 a circulat astăzi pe net, ca fiind de astăzi. Repet, 24 ianuarie 2008. Am o veste pentru internauţii din România. Sigur, nu toţi, nu vreau să generalizez. Pe lângă faptul că sunteţi exagerat de proşti, bă, aia cu bomba zilei, nu e bomba zilei. Bomba zilei, aia adevărată, este dată de duduia Pufulete. Aşa i se spunea, că era fluffy. În sfârşit, duduia Săftoiu, doamna asta care a făcut să şi cadă un ministru, zicând că o filează serviciul secret al armatei. Şi nenea care era ministru a fost nevoit să demisioneze. Doamna asta, Săftoiu, face o mărturisire. Despre Traian Băsescu, Elena Udrea şi cum a protejat-o sistemul pe Elena Udrea. Ei, foarte interesant ce spune acum, izbită acum de lumina adevărului" a spus Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 a amintit şi de Elena Udrea, care în ultimele zile a făcut mai multe afirmaţii cu implicaţii importante.

"Doamna Udrea văd că o arde Şeherezada, n-am mai văzut nicio dezvăluire, le-a lăsat în aer, n-a mai zis nimic" a mai spus Mircea Badea.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close