Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: România nu este o țară, noi nu avem un stat de drept

Mircea Badea: România nu este o țară, noi nu avem un stat de drept

Mircea Badea: România nu este o țară, noi nu avem un stat de drept
07 Mar 2014   •   00:02

Mircea Badea a vorbit despre comdamnarea definită pe care a primit-o legenda fotbalului Românesc, Gică Popescu, în dosarul "Transferurilor".

"România nu este o țară, noi nu avem un stat de drept, practic avem doar butaforii de meserii, nu meserii adevărate. De la pus gresie la justiție este un loc de aproximativ și de improvizație prea mare.Și atunci poate am eu o gândire de infractor, mi se pare foarte nociv pentru un cetățean bine intenționat, gândirea: mă duc să îmi demonstrez nevinovăția! Este o tâmpenie fără de margini, care își va produce de fiecare dată efectele pentru ăla care gândește de bună credință", a declarat Mircea Badea.

"Cred că înainte de a lua lumină de la justiția română, vreau să ne gândim de fiecare dată la două lucruri: în România judecătorii, procurorii,nu sunt făcuți responsabili de nimic, indiferent ce fac, știu că nu vor păți nimic. Nu există răspundere patrimonială în România, când vin sute de mii de condamnări de la CEDO, plătește bugetul statului, ei nu plătesc prejudiciu, dar Gică Popescu a plătit. Onorata instanță în cazul în care greșește, nu pățește nimic. Atunci eu nu pot lua lumină de la onorata instanță. Nu funcționează în parametrii în care să aibă pretenții de înaltă exigență asupra propriei activități", a dăugat Mircea Badea cu privire la modul în care justiția din România îți face treaba.

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close