Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu, primele IMAGINI şi DECLARAŢII după flagrantul de şantaj: "Mă aştept la orice"

Mircea Băsescu, primele IMAGINI şi DECLARAŢII după flagrantul de şantaj: "Mă aştept la orice"

Mircea Băsescu, primele IMAGINI şi DECLARAŢII după flagrantul de şantaj: "Mă aştept la orice"
30 Mai 2014   •   17:00

Fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a afirmat vineri, despre flagrantul de şantaj, că a fost un moment neplăcut, despre care doar avocatul său poate vorbi în acest moment.

Întrebat de jurnalişti dacă se aşteaptă la repercusiuni din partea familei lui Bercea Mondial, Mircea Băsescu a afirmat că "se aşteaptă la orice".

Mircea Băsescu a confirmat existenţa unei anchete în derulare a DNA în legătură cu un şantaj al familiei lui Bercea Mondial la adresa sa.

Fratele preşedintelui Traian Băsescu este implicat într-un scandal monstru, cu interlopi şi procurori DNA. Ginerele lui Bercea Mondialu a fost săltat de procurori din casa lui Mircea Băsescu, pentru şantaj.

Împreună cu fiica lui Bercea, ginerele a încercat să obţină 280.000 de euro de la fratele preşedintelui. Cei doi au fost prinşi când primeau 10.000 de euro, potrivit unor surse judiciare.

Fiul lui Bercea Mondialu, aflat şi el în închisoare, susţine că rudele sale au vrut să recupereze de la Mircea Băsescu banii pe care i-ar fi dat acestuia pentru a-l scapa din închisoare.

×
Subiecte în articol: mircea basescu Bercea Mondial
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close