Miss Travesti 2010 şi un medic braşovean, deferiţi justiţiei pentru acte sexuale cu minori

de Antena3.ro    |    07 Iul 2012   •   20:20
Miss Travesti 2010 şi un medic braşovean, deferiţi justiţiei pentru acte sexuale cu minori Foto: Mediafax
Medicul cardiolog braşovean Horaţiu Rus şi miss Travesti România 2010, Dana de Kronstadt (foto), au fost deferiţi justiţiei, alături de alte cinci persoane, pentru acte sexuale cu minori, procesul acestora începând în 8 august la Tribunalul Braşov, informează Mediafax.
   
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)-Serviciul Teritorial Braşov în 10 aprilie le-a ridicat pe cele şapte persoane implicate într-o afacere de trafic şi acte sexuale cu minori, anchetatoii propunând Tribunalului pentru Minori şi Familie din Braşov arestarea preventivă a lor.
   
Atunci, Dumitru Traian Cojocaru - cunoscut ca Dana de Kronstadt, miss Travesti România 2010 - a fost reţinut de procurorii DIICOT, pentru două acte sexuale cu minori, ulterior fiind eliberat şi cercetat în stare de libertate.
   
Între cei şapte reţinuţi a fost şi medicul cardiolog braşovean Horaţiu Rus, acuzat că ar fi profitat de funcţia sa pentru a întreţine relaţii sexuale cu doi minori aflaţi sub tratament.

Potrivit anchetatorilor, Rus era un cunoscut client al reţelei de proxeneţi condusă de patronul unui club din Braşov, Dodo Ferenc, 41 de ani, arestat  în acest caz. În incinta clubului clienţii întreţineau raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.

Conform DIICOT, liderul grupării, învinuitul Dodo Ferenc (41 de ani), deţine un club privat, situat în municipiul Braşov, în incinta căruia clienţii întreţin raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin.

În acest caz, 17 tineri s-au constituit părţi civile, solicitând sume de 10.000 de euro de la inculpaţi.
  

x close