Antena 3 CNN Actualitate Misterul dispariţiei tinerei din Braşov, elucidat. Fata de 27 de ani, găsită într-un spital din Franţa. Este în stare de şoc

Misterul dispariţiei tinerei din Braşov, elucidat. Fata de 27 de ani, găsită într-un spital din Franţa. Este în stare de şoc

Misterul dispariţiei tinerei din Braşov, elucidat. Fata de 27 de ani, găsită într-un spital din Franţa. Este în stare de şoc
de O.P.    |    27 Feb 2013   •   05:54

Tânăra din Braşov, care a dispărut de pe aeroportul din Paris în urmă cu 11 zile, a fost găsită. Nu a fost răpită, aşa cum credea familia, ci este internată într-un spital în Franţa încă din momentul dispariţiei.  Fiind în stare de şoc, nu a reuşit să le spună medicilor cine este şi nu avea nici acte de identitate în momentul în care a fost găsită căzută pe stradă. În plus, rămâne un mister mailul primit de familie prin care se spunea că fata nu se va mai întoarce niciodată acasă.

Românca de 27 de ani, din localitatea braşoveană Săcele, a fost găsită de un poliţist pe o stradă din Paris. Era inconştientă şi nu avea la ea niciun act. A fost dusă imediat la spital. Fata şi-a revenit în scurt timp, iar medicii francezi i-au anunţat familia.

Familia nu a reuşit să afle însă ce i s-a întâmplat în perioada în care a fost de negăsit. Tânăra n-a ştiut să le spună prin ce a trecut. Urma să plece la vară la Tokyo, unde obţinuse o bursă de studii. Ca să facă rost de bani în plus, se angajase ca baby-sitter la Londra.

În 15 februarie, când contractul a expirat, fata a pornit spre casă. A mers cu trenul până la Paris, de unde urma să ia avionul spre România. De pe aeroportul francez şi-a sunat sora geamănă de pe un număr necunoscut şi i-a dat de înţeles că este ţinută captivă.

Familia din România a dat-o dispărută, dar, la scurt timp, a primit un mail de la ea, în care anunţa că rămâne definitiv în Franţa. Mesajul era trimis de pe mailul unui francez, care susţine că tânăra i-ar fi mărturisit că a făcut un lucru îngrozitor şi că vrea să vorbească cu un preot.

Francezul n-a mai găsit-o însă dimineaţa în casă. Fata plecase fără să-i lase vreun mesaj. Acum, tânăra urmează să fie transferată la un spital în România.



×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close