Antena 3 CNN Actualitate A trecut un an de la moartea polițistului Bogdan Gigină. Familia încă așteaptă răspunsuri de la autorități

A trecut un an de la moartea polițistului Bogdan Gigină. Familia încă așteaptă răspunsuri de la autorități

A trecut un an de la moartea polițistului Bogdan Gigină. Familia încă așteaptă răspunsuri de la autorități
15 Oct 2016   •   18:26

A trecut un an de la moartea poliţistului Bogdan Gigină, iar familia sa aşteaptă încă răspunsuri de la autorităţi. Rudele şi colegii poliţistului decedat în accidentul din octombrie l-au comemorat la cimitir dar şi la locul tragediei.

Familia, prietenii si colegii lui Bogdan Gigină l-au comemorat la un an de la moartea tragică. Intai s-a tinut o slujba religioasa la biserica, apoi apropiatii au mers la locul accidentului sa aprinda lumanari.

La ceremonia de la cimitirul Ghencea Militar, unde au venit si colegii politistului Bogdan Gigină, au lipsit insa cei din conducerea politiei Rutiere.

La un an de la tragedie, rudele politistului inca asteapta raspunsuri despre cauzele producerii accidentului.

Bogdan Gigină a murit pe 20 octombrie 2015 in timpul unei misiuni. El deschidea coloana oficiala a ministrului de interne Gabriel Oprea iar motocicleta pe care se afla a cazut intr-o groapa de pe Bulevardul Ştirbei Vodă din Capitala.

In urma scandalului, Oprea a demisionat din functia de ministru. Procurorii îl anchetează pe Oprea că ar fi folosit abuziv coloana oficiala. Ulterior, DNA a deschis dosar pentru ucidere din culpa. Senatorii au respins însa cererea de incuviintare a inceperii urmaririi penale.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close