Antena 3 CNN Actualitate Mobilizare masivă. 5.000 de români îl vor pe Arafat ministru până în 2016

Mobilizare masivă. 5.000 de români îl vor pe Arafat ministru până în 2016

Mobilizare masivă. 5.000 de români îl vor pe Arafat ministru până în 2016
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    28 Noi 2012   •   23:40

Românii de pe Facebook au demarat o campanie on-line, pentru a-l convinge pe Raed Arafat să accepte funcţia de ministru al Sănătăţii şi după alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Pagina de Facebook a campaniei se numeşte „Raed Arafat Ministru al Sănătăţii 2012-2016” şi, având în vedere modul în care românii s-au solidarizat cu Raed Arafat la începutul anului, a reuşit să genereze acelaşi interes din partea internauţilor.

„Suntem un grup de medici, asistente şi pacienţi care vrem ca Raed Arafat să fie în continuare ministrul Sănătăţii!”, arată iniţiatorii acestui demers.



Până miercuri seară, adică într-o singură zi, aproape 5.000 de români au semnat deja petiţia şi şi-au arătat susţinerea faţă de fondatorul SMURD, dorind astfel să îl convingă pe acesta să continue în echipa guvernamentală pentru următorii 4 ani.

Protestele care au avut loc la începutul acestui an în Piaţa Universităţii, pornite de revolta oamenilor faţă de intenţia lui Traian Băsescu de a-l demite pe Raed Arafat din funcţia de secretar de stat, i-a surprins atunci chiar şi pe cei mai sceptici analişti, care nu credeau în forţa de mobilizare a românilor.




×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close