Antena 3 CNN Actualitate Momente dificile pentru maestrul Radu Beligan

Momente dificile pentru maestrul Radu Beligan

Momente dificile pentru maestrul Radu Beligan
19 Noi 2015   •   23:17

De curând, maestrul Radu Beligan a suferit o intervenţie la Spitalul Elias, motiv pentru care apropiaţii s-au îngrijorat pentru viaţa lui şi au decis amânarea unui spectacol ce trebuia să aibă loc la începutul acestei săptămâni.

Potrivit Ring, cei din echipa maestrului Beligan s-au speriat şi au decis să amâne unul dintre spectacolele pe care actorul le susține în cadrul unui turneu național.

“Maestrul a suferit o mică intervenţie. A fost mai mult o sperietură dat fiind şi vârsta dânsului, tocmai de aceea s-a decis şi amânarea spectacolului. A avut o infecţie urinară şi a fost tratat la Spitalul Elias. Acum este bine, iar spectacolele au fost reluate. Pe 27 noiembrie joacă la Sinaia”, a declarat, pentru Ring, o sursă din echipa maestrului Radu Beligan.

Poate avea o evoluție imprevizibilă Contactat de Ring dr. Tudor Ciuhodaru susţine că infecţiile urinare pot fi imprevizibile: “Riscul oricărei infecţii depinde de vârstă, patologie şi intervenţia ce a avut loc. Nu știm exact despre ce a fost vorba, dar, în general, la o persoană mai în vârstă, sigur că sunt mai multe riscuri, o infecţie urinară poate avea o evoluţie imprevizibilă, dar atent tratată şi monitorizată, nu ar trebui să apară probleme. Dacă pacientul a fost externat, atunci starea sa de sănătate este stabilă și, sigur, își poate relua activitatea”.


×
Subiecte în articol: Radu Beligan
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close