Antena 3 CNN Actualitate Momentul delicat care a schimbat soarta meciului Simonei Halep. Ce i-a spus Cahill înainte de setul decisiv

Momentul delicat care a schimbat soarta meciului Simonei Halep. Ce i-a spus Cahill înainte de setul decisiv

Momentul delicat care a schimbat soarta meciului Simonei Halep. Ce i-a spus Cahill înainte de setul decisiv
15 Mar 2018   •   09:11

Momente delicate pentru Simona Halep înainte de setul decisiv din sferturi de la Indian Hills.

Românca l-a chemat pe antrenorul autralian, dar a părut oarecum reticentă la sfaturile acestuia.

Halep: Trebuie doar să o joc pe rever.

Cahill: Şi ce vei face în setul trei?

Halep: Nimic!

Cahill: Asta e tot?

Ulterior, văzând situaţia, Cahill şi-a început discursul cu un mesaj pozitiv, scrie DigiSport.

„Trebuie să ajustezi returul pentru că nu câştigi suficiente puncte din exteriorul terenului. Serviciul tău merge bine. Ai un procentaj foarte bun la primul serviciu, variezi bine jocul, câştigi puncte, reverul tău în lung de linie arată bine pe fundul terenului. Dar atunci când ai ocazia şi este un punct mare, trebuie să ai incredere în rever şi să loveşti în ambele părţi ale terenului. Trebuie să ai încredere în loviturile tale”, a spus australianul.

Cum lucrurile nu au mers aşa cum trebuie, la 2-1 pentru Martic, cu break în faţă, Halep l-a chemat din nou pe Cahill. "Haide, am mai discutat asta! Loveşte cu reverul. Forehandul e bun, dar trebuie să ai încredere în rever", i-a spus Cahill.

Simona Halep, numărul unu mondial, a învins-o pe croata Petra Martic (51 WTA) în trei seturi şi s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells, informează site-ul postului Fox Sports.

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe croata Petra Martic, cu 6-4, 6-7 (5), 6-3.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Darren Cahill
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close