Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop: "Sloganul trebuie să arate aşa - Numai penali în politică!"

Monica Pop: "Sloganul trebuie să arate aşa - Numai penali în politică!"

Monica Pop consideră că sloganul "Fără penali în funcții publice" ar trebui schimbat după dezvăluirile legate de Florin Cîțu. "Trebuie schimbat un singur cuvânt. De la fără penali, la numai penali, pentru că asta se întâmplă", a spus medicul Monica Pop.

Monica Pop: "Sloganul trebuie să arate aşa - Numai penali în politică!"
de Georgiana Adam    |    18 Aug 2021   •   23:24

Medicul Monica Pop a comentat la ''Sinteza Zilei", dosarul penal al premierului Florin Cîţu din instanţa din SUA, eveniment de acum 21 de ani, despre care premierul a spus că îl regretă.

"Trebuie schimbat un singur cuvânt. De la fără penali, la numai penali, pentru că asta se întâmplă. Deci, clar sloganul trebuie să arate așa: Numai penali în politică, pentru tot ceea ce au făcut în utima perioadă. 

Cîțu primește nota cea mai proastă. Nu pentru faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat atunci, ci pentru că a pledat nevinovat și că nu a spus. Este inadmisibil lucrul acesta. Trebuia să găseasă o formulă, să arate și să spună. Faptul că spune și acum că este o contravenție, e ceva revoltător. La comă alcoolică e contravenție

El e cu nota cea mai mică, și apoi toți cei din jurul lui, pentru că uitați-vă ce fac. Deci asta cu Numai penali, trebuie să apară mâine peste tot, ca să înțeleagă că asta se întâmplă", a spus medicul Monica Pop, miercuri, în exclusivitate la Antena 3.

Premierul Florin Vasile Cîțu ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare sau plata a 1.000 de dolari, în SUA, pentru șofat sub influența alcoolului.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close