Antena 3 CNN Actualitate MORT în sediul Secţiei 10 de Poliţie, așa și-a găsit sfârșitul un tânăr care lua taxe de parcare ilegale în Bucureşti,

MORT în sediul Secţiei 10 de Poliţie, așa și-a găsit sfârșitul un tânăr care lua taxe de parcare ilegale în Bucureşti,

MORT în sediul Secţiei 10 de Poliţie, așa și-a găsit sfârșitul un tânăr care lua taxe de parcare ilegale în Bucureşti,
07 Mar 2014   •   16:54

Un tânăr de 26 de ani care încasa taxe de parcare ilegale în Bucureşti a murit, miercuri, în sediul Secţiei 10 Poliţie, după ce fusese ridicat de poliţişti de pe bulevardul Decebal, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei, informează MEDIAFAX.

 Tânărul a fost găsit de poliţişti miercuri, în jurul orei 22.30, în timp ce dirija şoferii care voiau să parcheze în faţa unui local de pe bulevardul Decebal. Pentru că era cunoscut şi ca hoţ de oglinzi auto, acesta a fost ridicat şi dus pentru verificări la Secţia 10.

În timp ce se afla în sala de instructaj, tânărului i s-a fâcut rău şi a început să vomite. Poliţiştii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns două ambulanţe SMURD.

Medicii au încercat să-l resusciteze, însă, în cele din urmă, au declarat decesul tânărului. Acesta avea probleme cardiace şi era infectat cu HIV şi virusul hepatitei C, iar la momentul decesului era băut.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului morţi suspecte din cadrul Serviciului Omoruri. Anchetatorii au stabilit că tânărul nu prezenta semne de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la INML, pentru necropsie.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close