Antena 3 CNN Actualitate Motivul de necrezut pentru care o familie din Mediaş a fost amendată. Iată procesul verbal întocmit de poliţist

Motivul de necrezut pentru care o familie din Mediaş a fost amendată. Iată procesul verbal întocmit de poliţist

Motivul de necrezut pentru care o familie din Mediaş a fost amendată. Iată procesul verbal întocmit de poliţist
de O.P.    |    06 Feb 2013   •   08:46

Atunci când locuieşti într-un apartament, într-un bloc, nu ştii peste ce vecini dai. Aşa că este mai bine, ca pe cât posibil să reuşeşti să te înţelegi bine cu toţi, ca să nu ai parte de surprize neplăcute.

O familie din Mediaş a fost amendată pe un poliţist care s-a deplasat la ei acasă pentru că "S-a constatat că membrii familiei nu au luat măsuri de supraveghere a unui minor, care prin jocurile copilăriei tulbura liniştea şi ordinea publică a celorlalţi locatari".

Revoltat, părintele a postat imaginea cu procesul verbal pe Facebook, acolo unde a şi povestit de fapt păţania. Micuţul lor copil nu făcea altceva decât să se joace cu maşinuţele de jucărie prin casă.

Agentul merge mai departe şi în procesul verbal, spune că s-a incalcat Legea 61/91 Art 3 pct 33, care sanţionează: "neluarea de către părinţi sau de către persoanele cărora li s-a încredintat spre creştere şi educare un minor în varsta de pana la 16 ani sau care au în îngrijire un alienat ori debil mintal a masurilor necesare pentru a-l impiedica de la fapte de vagabondaj, cersetorie sau prostitutie".




×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close