Antena 3 CNN Actualitate Motivul pentru care Traian Băsescu evită întrebările incomode

Motivul pentru care Traian Băsescu evită întrebările incomode

Motivul pentru care Traian Băsescu evită întrebările incomode
15 Iul 2014   •   08:28

De ce nu răspunde Traian Băsescu la întrebările legate de scandalul de corupţie în care este implicat fratele său? Este întrebarea pe care Dan Voiculescu a adresat-o în spaţiul public, pe blogul său personal.

Cel mai constant critic al regimului Băsescu  ridică mai multe semne de întrebare în legătură cu motivele care ar sta la baza tăcerii suspecte a lui Traian Băsescu.

Dan Voiculescu susţine că este suspect faptul că preşedintele alege să atace Antena 3 sau persoana sa de fiecare dată când este chestionat în legătură cu scandalul Mircea Băsescu-Bercea Mondial.

Întrebat fiind de reporterul Antena 3 în ce relaţii este cu pedelistul Marian Căpăţână, care afirmă în înregistrările difuzate de Mihai Gâdea la "Sinteza zilei" că preşedintele are o putere deosebită, răspunsul acestuia este următorul: "Doamna, are nevoie domnul Voiculescu de asta? Vedeti ca e vai de steaua lui cu terenurile. Va aduceti aminte, cat s-a suparat Antena ca familia mea a cumparat cu bani imprumutati de la banca un teren? Acum m-am lamurit de ce era suparat Voiculescu: pusese ochii si pe acest teren si vroia probabil sa-l arendeze cumva, nu numai cele 2000 de hectare pe care le are chiar langa terenul meu. M-am dumirit acum ca Voiculescu avea interese acolo".

Dan Voiculescu a scris pe blogul personal despre refuzul preşedintelui de a răspunde reporterului Antena 3.

"O fi vorba de vizita la Bucureşti pe care Căpăţână spune că a facut-o împreună cu Mircea Băsescu pentru „a duce banii"?!

"O fi vorba de încercarea lui Băsescu de a ascunde modul în care şi-a însuşit terenul de la Nana?!" se întreabă Dan Voiculescu.

El vorbeşte şi de teama care răzbate din atitudinea preşedintelui care ştie că mandatul său este aproape de final şi că poate fi anchetat pentru toate acţiunile sale.

"O fi vorba de faptul că oameni curajoşi au cerut Procurorului General deschiderea tuturor dosarelor lui Băsescu care nu au legatură cu opiniile politice ale acestuia?!"

Cel care s-a aflat în tot acest timp în conflict deschis cu Traian Băsescu şi care acum suportă consecinţele ridică şi alte întrebări legate de atitudinea preşedintelui.

"O fi vorba de frica de declaraţiile celor care sunt în prezent în anchete, sau că (...) se va demonstra că a încasat sume importante, in nume personal, cu ocazia vânzării flotei maritime a României?!

În postarea de pe blogul personal, Dan Voiculescu întreabă şi dacă preşedintele se teme de reacţia celor 7.4 milioane de români a căror voinţă a fost încălcată la Referendumul din 2012.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close