Antena 3 CNN Actualitate Multe obiecte date de pomană de Oana Zăvoranu au ajuns rapid pe internet cu prețuri halucinante! "Am stat cinci ore la coada, nu negociez!"

Multe obiecte date de pomană de Oana Zăvoranu au ajuns rapid pe internet cu prețuri halucinante! "Am stat cinci ore la coada, nu negociez!"

Multe obiecte date de pomană de Oana Zăvoranu au ajuns rapid pe internet cu prețuri halucinante! "Am stat cinci ore la coada, nu negociez!"
30 Noi 2017   •   14:18

Mai multe produse date de pomană, miercuri, de Oana Zăvoranu au fost scoase la vânzare pe internet.

Dacă pentru o pereche de papuci doritorii vor trebui să plătească 50 de lei, pentru o pereche de cizme purtate de divă vor trebui să scoată din buzunar 300 de euro, potrivit Cancan.

”Le vând pentru că îmi sunt mici. Sunt 37 şi eu port 38 jumate. Oana îmi spunea că îmi vin, dar nu se poate. Când am ajuns acasă şi le-am scos din pungă şi le-am pus în picior, mi-am dat seama că nu le pot purta. Îmi stăteau degetele foarte rău. Am stat cinci ore la coadă pentru ele.

De la 11:00 până la 16:00. Am fost trecută pe două liste, dar nu s-a mai ţinut cont de liste. Au venit jandarmii şi au făcut cordoane şi s-au băgat câte 10 fete, 10 dintr-o parte şi 10 din cealaltă, pe rând. Oana mi-a spus că a dat pe cizmele astea 500 de euro. Nu, nu negociez. Ele au valoare pentru că au fost purtate de ea. Am şi autograful ei, poză cu ea. Eu am luat mai multe produse de la ea, nu numai cizmele. Am fost două persoane, am fost împreună cu fiica mea. Cizmele astea se agaţă de curea şi se pot purta aşa, se pot agăţa la cureaua de la pantaloni”, a explicat femeia care a scos la vânzare cizmele obţinute de la Oana Zăvoranu.

foto: olx.ro

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close