Antena 3 CNN Actualitate Muncitor din Iași filmat când este bătut fără milă de un lector universitar deranjat de zgomot

Muncitor din Iași filmat când este bătut fără milă de un lector universitar deranjat de zgomot

Un muncitor din Iași, trecut de 50 de ani, a fost bătut fără milă de un lector universitar de la Facultarea de Agronomie din Iași, deranjat de zgomotul utilajului pe care muncitorul îl opera.

Muncitor din Iași filmat când este bătut fără milă de un lector universitar deranjat de zgomot
Sursa foto: BZI.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2020   •   12:15

Totul s-a întâmplat pe 20 iulie 2020, atunci când muncitorul, împreună cu colegii săi, lucra pe un șantier din zona Toma Cozma, acolo unde locuiește și Florin Murariu, lector universitare la Facultatea de Agronomie din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași.

Din cauza zgomotului făcut de muncitori, Murariu, fost rugbist profesionist și preparator fizic, și-a ieșit din minți și a ieșit în stradă pentru a le reproșa muncitorilor că fac zgomot.

La un moment dat, unul dintre muncitori a ajuns în dreptul bărbatului nervos, fiind lovit cu palma peste cap, moment în care telefonul i-a căzut și s-a spart. Momentul a fost filmat de un martor cu telefonul mobil, dar și de Murariu care filma cu propriul telefon.

Muncitorul s-a prăbușit la pământ după lovitura puternică primită în cap, iar după ce s-a ridicat a fost lovit în continuare de lectorul de la Agronomie, notează BZI.ro.

Oamenii aflați pe stradă au sunat imediat la numărul unic de urgență 112, iar un echipaj al Poliției a ajuns în scurt timp în zonă. Polițiștii au reușit să îl liniștească pe scandalagiu și chiar au deschis un dosar penal.

De cealaltă parte, muncitorul bătut fără milă a refuzat să depună plângere împotriva lui Murariu sau să meargă la Serviciul de Medicină Legală pentru a-și scoate certificat medico-legal.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close