Antena 3 CNN Actualitate Muncitorii de la Tractorul au întrerupt lucrul

Muncitorii de la Tractorul au întrerupt lucrul

Muncitorii de la Tractorul au întrerupt lucrul
05 Mar 2007   •   15:20

Câteva sute de muncitori de la Tractorul Braşov au întrerupt lucrul în cursul zilei de luni. "De dimineaţă am oprit lucrul. Muncitorii sunt foarte nemulţumiţi, au ieşit în curte, iar o parte dintre ei au plecat acasă. Sunt nemulţumiţi în principal din cauză că nu şi-au primit salariile?, a spus Gheorghe Apostu, unul dintre muncitori.

Titu Şerban, directorul destituit al uzinei, a declarat că în prezent uzina se află "într-un blocaj total? deoarece nu mai are conducere. "La ora actuală, societatea este într-un blocaj total. Nu are nici consiliu de administraţie, nici director general şi nicio reprezentare. Acesta este adevărul crunt de la Tractorul?, a declarat acesta pentru Mediafax.

Muncitorii sunt nemulţumiţi că nu le-au fost plătite salariile şi restanţele aferente. Adunarea Generală a Acţionarilor Tractorul, desfăşurată în 23 februarie, l-a desemnat ca administrator unic pe Laurenţiu Antone, vicepreşedinte PNL Braşov. Acesta, însă, a renunţat la funcţie din motive de sănătate, urmând ca AVAS să numească un nou administrator, în cadrul următoarei adunări generale, ce va avea loc în cursul acestei săptămâni. Planul de restructurare a personalului stabilit de acţionari, a dispus un val de disponibilizări care va cuprinde 1.800 de persoane, iar cel de-al doilea 123 de persoane.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close