Antena 3 CNN Actualitate Mureş: Supravieţuitoarea accidentului de elicopter de la Tăureni are leziuni minore

Mureş: Supravieţuitoarea accidentului de elicopter de la Tăureni are leziuni minore

Mureş: Supravieţuitoarea accidentului de elicopter de la Tăureni are leziuni minore
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    29 Iul 2013   •   22:19

Femeia care a supravieţuit accidentului de elicopter care s-a produs, luni seara, în comuna Tăureni, în care cinci persoane şi-au pierdut viaţa, este în drum spre spital şi are leziuni minore, a anunţat coordonatorul SMURD, dr. Cristian Boieriu.

Potrivit ofiţerului de serviciu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, după o oră de la producerea accidentului au fost scoase din lac cadavrele a patru persoane, iar a cincea este încă prinsă în epava elicopterului, scrie Agerpres.

ISU Mureş a mai anunţat că epava elicopterului va fi scoasă abia mâine dimineaţă din lac, ca urmare a necesităţii deplasării în zonă a unor utilaje grele.

Din primele informaţii oferite de primarul comunei Tăureni, Ovidiu Petru Oltean, elicopterul aparţine omului de afaceri Sorin Ţerbea, care se numără printre victime, iar alături de acesta şi-au pierdut viaţa pilotul aparatului şi trei oameni de afaceri germani.

Primarul a precizat că plecarea lui Ţerbea de la Tăureni s-ar fi datorat unei solicitări primite de acesta şi de pilotul său, de a se prezenta la DNA pentru noi audieri în dosarul arbitrilor.

×
Subiecte în articol: mures
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close