Antena 3 CNN Actualitate Nadia Comăneci, în lacrimi despre Cristian Țopescu: "A fost vocea vieții mele!"

Nadia Comăneci, în lacrimi despre Cristian Țopescu: "A fost vocea vieții mele!"

Nadia Comăneci, în lacrimi despre Cristian Țopescu: "A fost vocea vieții mele!"
15 Mai 2018   •   22:16

Fosta campioană a gimnasticii românești, Nadia Comăneci, a vorbit, marți, la "Sinteza Zilei" despre ce a reprezentat Cristian Țopescu pentru ea în anii de glorie, dar și în anii care au urmat după momentul istoric de la Montreal.

Nadia Comăneci nu a mai reușit să-și stăpânească lacrimile în momentul în care a citit o poezie în care se menționa chiar nota ei de 10 și comentariul lui Cristian Țopescu:

"Au trecut câteva ore și realizez greu că acest lucru este adevărat. Am primit ceva care aș vrea să citesc: 'Sunt momente uneori/ când destinele își iau zborul;/ Țara de comentatori și-a pierdut comentatorul./ A vorbit la Mondial/ Când jucam cu sânge rece,/ Când eram pe vârf de val,/ Sau când a luat Nadia 10/ Vocea ce frumos suna/, Ca vioara lui Enescu/ A plecat. Și el cu ea./ Drum bun, Cristian Țopescu! '", a spus Nadia Comăneci.

Nadia a adăugat apoi că Cristian Țopescu a fost vocea vieții ei.

"Este greu să vorbești despre cineva care nu mai există, dar este foarte puțină lume care a avut un impact în societatea românescă, în sportul românesc. El a fost și rămâne vocea vieții mele, a performanțelor mele de la Montreal, de la Moscova, iar lucrul cel mai important este că a fost un bun prieten și un om minunat, mereu alături de sportivi, de cei care au avut nevoie de el. A continuat viața lui ca voluntar în foarte multe organizații de caritate, în încercarea de a educa societatea din România despre mișcarea Special Olympics. Viața mea nu se scrie fără Cristian Țopescu", a spus Nadia Comăneci. 

 

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close