Antena 3 CNN Actualitate „Natura se răzbună câteodată". Lecţie înfricoşătoare pentru braconieri

„Natura se răzbună câteodată". Lecţie înfricoşătoare pentru braconieri

„Natura se răzbună câteodată". Lecţie înfricoşătoare pentru braconieri
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Feb 2013   •   17:56
Trupul unui bărbat de 64 de ani, din oraşul Novaci, judeţul Gorj, a fost descoperit într-o pădure de la marginea oraşului. Acesta era căzut peste un porc mistreţ care avea un cuţit înfipt în gât, informează Mediafax.

Cadavrul lui Gheorghe Belu a fost găsit de unul dintre localnicii plecaţi duminică în căutarea sa. Bărbatul lipsea de acasă de câteva zile.

"Eu am văzut că el lipseşte de acasă de vreo trei - patru zile şi am plecat după el. Ştiam cam pe unde umblă prin pădure şi când am venit aici am văzut mai întâi hainele lui. Am mai făcut câţiva paşi şi apoi l-am văzut pe el căzut şi sub el se afla porcul mistreţ cu un cuţit înfipt în gât. Nu m-am apropiat de el pentru că am văzut că nu mai mişcă şi mi s-a făcut frică. Am coborât în sat şi am anunţat Poliţia", a declarat bărbatul care a descoperit cadavrul.

Criminaliştii sosiţi la faţa locului au descoperit lângă cadavrul bărbatului şi o secure, dar şi multiple vânătăi pe corpul victimei.

Cadavrul a fost ridicat şi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia şi stabilite cauzele decesului.

Potrivit reprezentanţilor fondului de vânătoare, în zona în care se afla bărbatul decedat se mai aflau încă cinci laţuri, amplasate cel mai probabil de acesta pentru prinderea altor animale sălbatice.

Bărbatul decedat era cunoscut ca o persoană care se ocupa cu braconajul.

"Sperăm să fie o lecţie şi pentru alţi cetăţeni care braconează. Chiar dacă nu-i prindem noi, vedeţi că natura se răzbună câteodată", a menţionat directorul fondului de vânătoare "Gorun", Ion Coşlebea.

 

 

×
Subiecte în articol: braconaj barbat mort
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close