Antena 3 CNN Actualitate Neamț: Centrul de recoltare a sângelui, blocat de numărul mare de donatori

Neamț: Centrul de recoltare a sângelui, blocat de numărul mare de donatori

Neamț: Centrul de recoltare a sângelui, blocat de numărul mare de donatori
02 Noi 2015   •   18:08

Centrul de Recoltare și Transfuzie a Sângelui (CRTS) Neamț a fost blocat, luni, de numărul mare de persoane care s-au prezentat să doneze sânge pentru răniții din Clubul Colectiv, potrivit Agerpres.

Potrivit directorului centrului, Victoria Marin, numărul celor care au donat sânge a fost de circa 70 de persoane în condițiile în care, într-o zi obișnuită, numărul donatorilor nu depășește 30 de persoane. La un moment dat, cei care au venit să doneze au fost chemați în zilele următoare pentru că angajații centrului nu mai făceau față numărului mare de donatori.

Directoarea CRTS Neamț a făcut un apel la toți cei care vor să sprijine victimele tragediei din Clubul Colectiv, dar și pe toți oamenii aflați în suferință în spitalele din țară să vină să doneze sânge și în săptămânile ce urmează.

Două dintre victimele care au decedat la Club Colectiv, respectiv Adrian Rugină și Valentin Ignat, sunt din Piatra Neamț. Ambii erau muzicieni și după finalizarea studiilor superioare s-au stabilit în București.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close