Antena 3 CNN Actualitate Nepotul regelui Mihai a devenit oficial Principe al României (VIDEO)

Nepotul regelui Mihai a devenit oficial Principe al României (VIDEO)

Nepotul regelui Mihai a devenit oficial Principe al României (VIDEO)
15 Iun 2010   •   12:41

Are 25 de ani, e frumos, manierat, de viţă nobilă şi o partidă bună în lumea cu sânge albastru a Europei. Iar acum Nicolae, nepotul regelui Mihai, este oficial Principe al României şi alteţă Regală. Prima sa dorinţă, vrea să-şi cunoscă mai bine originile şi ţara care i-a dat titlul nobiliar.

Nicolae este principe de România. Titlul i-a fost acordat chiar de bunicul său, Regele Mihai. Povestea lui Nicolae, nepotului regelui, a început în 1985. La Geneva, prinţesa Elena, cea de-a doua fiică a lui Mihai, a adus pe lume un moştenitor. Micul prinţ a copilărit în Elveţia, dar a învăţat în Anglia

. Şi-a dorit de mic să cunoască ţara bunicilor săi.

Şi, acum 18 ani, a fost adus la Bucureşti chiar de către Regele Mihai. Din balconul hotelului

Continental, tânărul a fost aplaudat de peste un milion de oameni strânşi să-l vadă pe moştenitorul tronului. Nicolae avea atunci 7 ani. Apoi, vizitele sale în România au devenit tot mai dese.

În ordinea succesiunii dinastice la tronul României, prinţul Nicolae le urmează pe principesele Margareta şi Elena, mama sa.

În următoarele zile

, mii de fete îl vor putea admira pe Pricipele Nicolae în vizita sa prin ţară. Extrem de discret, tânărul nu dezvăluie prea multe din viaţa sa privată. Acum trei ani, în primul său interviu, spunea că are o prietenă, Rebeca, şi că-şi petrece timpul ca toţi adolescenţii de vârsta lui, prin cluburi, dar că expediţiile sunt pasiunea lui.

Observator

×
Subiecte în articol: Regele Mihai I România
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close