Antena 3 CNN Actualitate Net. Rezolvările la Bac & teste naţionale

Net. Rezolvările la Bac & teste naţionale

Net. Rezolvările la Bac & teste naţionale
28 Feb 2007   •   08:52
UPDATE Începând cu ora 15.00 Ministerul Educaţiei şi cercetării a publicat răspunsuri şi indicaţii de rezolvare pentru matematică ? Teste Naţionale 2007, şi matematică, fizică, informatică şi chimie pentru Bacalaureat 2007. Soluţiile finale şi indicaţiile, pentru rezolvarea subiectelor de la examenele naţionale din acest an au fost afişate doar pentru disciplinele de la profilul real, pentru că există riscul, cred reprezentanţii ministerului, ca elevii să le memoreze şi să le reproducă la examen.

Atât subiectele pentru Examenele Naţionale, cât şi soluţiile pentru disciplinele de la profilul real au fost făcute publice pentru a asigura gratuitate şi egalitate de şanse. Prin urmare, ţin să-i atenţionez pe beneficiarii acestei decizii că site-ul ministerului este singura sursă oficială şi credibilă din care pot afla ceea ce îi interesează?, a declarat ministrul Educaţiei, Mihail Hârdău.

Elevii din clasa a VIII-a vor susţine testele naţionale în perioada 18 -21 iunie, iar cei din clasa a XII-a vor avea examenul de Bacalaureat pe 25 iunie-5 iulie.

Antena 3

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close