Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan: Dacă o companie nu obţine acordul de mediu, ea nu poate începe exploatarea, iar statul român nu este cu nimic dator

Nicuşor Dan: Dacă o companie nu obţine acordul de mediu, ea nu poate începe exploatarea, iar statul român nu este cu nimic dator

de M.T.    |    17 Sep 2013   •   23:33

Dacă o companie nu reuşeşte să obţină acordul de mediu, ea nu poate începe exploatarea, iar statul român nu este cu nimic dator, a afirmat Nicuşor Dan, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei".

„Faptul că o companie are o licenţă, o obligă să respecte toate legile statului în care se află. Cât timp compania nu este în stare să vină cu un proiect care să obţină acordul de mediu, ea nu poate începe exploatarea, iar statul român nu este cu nimic dator”, a spus Nicuşor Dan la Antena 3.

Nicuşor Dan a continuat şi a susţinut că o companie poate obţine acest aviz printr-o derogare de la legea patrimoniului naţional, afirmaţie contrazisă de ministrul Dan Şova.

În cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, Mihai Gâdea a publicat o serie de deocumente descoperite de Rise Project, documente care arată felul în care s-a cedat practic dreptul asupra aurului de la Roşia Montană.

×

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean Buzău lucrează cu doar doi medici

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close