Antena 3 CNN Actualitate Revelion 2022. Nicușor Dan a decis ce se întâmplă cu spectacolul în aer liber din Capitală

Revelion 2022. Nicușor Dan a decis ce se întâmplă cu spectacolul în aer liber din Capitală

Primăria Municipiului București a anunțat că, anul acesta, nu se va organiza niciun spectacol și nicio petrecere în aer liber de Revelion.

Revelion 2022. Nicușor Dan a decis ce se întâmplă cu spectacolul în aer liber din Capitală
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    13 Dec 2021   •   10:29

„Sunt Anca Murgoci, redactor www.dcnews.ro. Avem o întrebare pentru domnul primar Nicușor Dan. Dat fiind faptul că s-au ridicat restricțiile cu privire la organizarea de evenimente în aer liber specifice Revelionului, Primăria București va organiza un eveniment în aer liber, în Piața Constituției - sau alt loc? Va fi vreun concert în noaptea dintre ani în București, în aer liber, organizat de Primăria București? Dacă da, vă rog să ne dați mai multe detalii despre eveniment - cine va cânta la concert și alte detalii. Dacă nu, vă rog să ne spuneți motivul”, a fost întrebarea DC News.

Răspunsul transmis de Primăria București:

„Primăria Municipiului București nu va organiza anul acesta spectacole de Revelion. 

Primarul General, Nicușor Dan, a explicat că noile condiții de participare la evenimente publice au fost anunțate la începutul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că nu a mai fost timp pentru organizarea acestora. 

Primarul General a mai declarat că operatorii privați care doresc să organizeze spectacole de Anul Nou o pot face, după plata taxelor necesare și conform legislației în vigoare”, a fost răspunsul transmis în exclusivitate la solicitarea DC News.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Revelion 2022
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close