Ninge abundent în mai multe zone din țară. Drumarii au intervenit de urgență cu material antiderapant

de A.M.P    |    07 Oct 2017   •   21:22
Ninge abundent în mai multe zone din țară. Drumarii au intervenit de urgență cu material antiderapant Foto: Agerpres

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că toate direcţiile sale regionale de drumuri şi poduri au mobilizat personalul pentru a interveni în caz de nevoie, precizând că sâmbătă drumarii au intervenit pe Transfăgărăşan, pe Transalpina, pe DN 1A şi pe DN 73, fiind răspândite 11 tone de material antiderapant.

Având în vedere avertizările emise de Administrația Națională de Meteorologie care anunță fenomene meteorologice ce se manifestă prin căderi de zăpadă și viscol, toate Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri ale CNAIR SA au mobilizat personalul pentru a interveni prompt în caz de nevoie.

Până la acest moment drumarii au intervenit pe Transfăgărășan (DN 7C), Transalpina (DN 67C), DN 1A și pe DN 73.

Astăzi, 07.10.2017, în intervalul orar 12:00 – 17:00 angajații CNAIR SA au intervenit, în total, cu 6 autoutilaje și au răspândit 11 tone de material antiderapant (sare).

La această oră ninge pe DN 7C, zona Bâlea și sunt precipitații sub formă de lapoviță pe DN 67C, Novaci - Rânca, DN 73, Fundata și DN 1A, Săcele.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot fi accesate pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

 

Parteneri
x close