Antena 3 CNN Actualitate NINGE la munte! Imagini LIVE de pe pârtiile din România. Ce se va întâmpla cu vremea astăzi: "Temperaturile ajung la -10 grade"

NINGE la munte! Imagini LIVE de pe pârtiile din România. Ce se va întâmpla cu vremea astăzi: "Temperaturile ajung la -10 grade"

NINGE la munte! Imagini LIVE de pe pârtiile din România. Ce se va întâmpla cu vremea astăzi: "Temperaturile ajung la -10 grade"
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
de O.P.    |    25 Noi 2013   •   09:26

Prognoza făcută de meteorologi s-a adeverit. La munte, la altitudini mai mari a început deja să ningă, stratul de zăpadă depus fiind unul generos. Acest lucru vine ca o veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă, care pot schia mai devreme anul acesta.

Tot meteorologii spun că pe parcursul zilei de astăzi vremea se va răci accentuat, cea mai mică temperatură pe timpul zilei fiind de -10 grade, în zonele montane înalte.Administraţia Naţională de Meteorologie
a emis o informare meteorologică de răcire accentuată, ninsori şi intensificări ale vântului. Potrivit meteorologilor, informarea este valabilă în intervalul 25 noiembrie, ora 02:00 – 28 noiembrie, ora 08:00.

Urmăreşte imagini live de pe pârtiile din România.

În intervalul menţionat, vremea se va răci accentuat, temperaturile vor scădea cu aproximativ 5 grade sub mediile climatologice ale perioadei, minimele nocturne vor deveni exclusiv negative, cu cele mai scăzute valori, în jurul a -10 grade Celsius în estul Transilvaniei.În a doua parte a nopţii de duminică spre luni şi în cursul zilei de luni 25 noiembrie, precipitaţiile  se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în toate masivele montane, iar pe parcursul zilei de luni şi în regiunile vestice, nordice şi centrale. În Carpaţii Meridionali şi Orientali, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp. La munte şi trecător în nordul Moldovei viteza vântului la rafală va depăşi 70...80 km/h, viscolind ninsoarea. Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în celelalte regiuni, cu precădere în cele estice şi sud-estice, unde se vor atinge 55-65 km/h.

Potrivit ANM, marţi 26 noiembrie şi miercuri 27 noiembrie va mai ninge în sud-vestul şi local în sudul  ţării.

×
Parteneri
Horoscop 24 septembrie 2023. Săgetătorii transformă dușmanul în prieten
x close