Antena 3 CNN Actualitate Ninsori abundente în toată ţara. Vezi ce măsuri iau drumarii (VIDEO)

Ninsori abundente în toată ţara. Vezi ce măsuri iau drumarii (VIDEO)

Ninsori abundente în toată ţara. Vezi ce măsuri iau drumarii (VIDEO)
Sursa foto: iarna
15 Dec 2009   •   09:03

În Bucureşti a început să ningă de luni noapte, iar meteorologii spun că precipitaţiile sub formă de ninsoare vor mai dura câteva zile.

În ţară, zăpada le-a dat deja bătăi de cap şoferilor, dar şi drumarilor. Autorităţile au dispus primele măsuri pentru a preîntampina problemele în trafic pe drumurile din ţară.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, a nins abundent luni noapte. La altitudini mai mari de două mii de metri stratul de nea măsoară peste 30 de centimetri.

Prefecţii din teritoriu au primit dispoziţii din partea Guvernului, ba chiar au fost avertizaţi că vor plăti cu funcţia, dacă vor apărea probleme în judeţe.

Autorităţile locale trebuie să verifice dacă au stocuri de materiale antiderapante, dacă utilajele sunt pregătite şi trebuie să asigure permanenţa. Poliţiştii rutieri trebuie să blocheze total circulaţia în zonele înzăpezite, iar acţiunile trebuie coordonate de prefecţi.

Şi în Capitală edilii au pus la punct măsurile necesare pentru a face faţă ninsoriii.Comandamentul de iarnă s-a reunit aseară la cererea primarului general Sorin Oprescu. De la şedinţă nu au lipsit reprezentanţii firmelor de deszăpezire şi ai celor şase sectoare ale Bucureştiului.

Vezi prognoza meteo.



Dacă aţi surprins imagini cu zăpezile din ţară, urcaţi-le pe site-ul VideoNews

Antena 3

×
Subiecte în articol: zapada ninsoare masini
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close