Antena 3 Actualitate Noi detalii de la grădiniţa groazei din Constanţa: Educatoarea care-i maltrata pe copii este soţie de preot şi viitoare mamă

Noi detalii de la grădiniţa groazei din Constanţa: Educatoarea care-i maltrata pe copii este soţie de preot şi viitoare mamă

de M.Z.    |    05 Iun 2014   •   23:45

Noi informaţii tulburatoare apar în cazul grădiniţei groazei din Constanţa. Una dintre educatoarele care-i maltrata pe copii lucrează şi la o unitate de stat. Colegele ei au fost şocate când au văzut imaginile, cu atât mai mult cu cât educatoarea este soţie de preot şi urmează să nască.

Inspectoratul Şcolar a declanşat o anchetă în acest caz. Între timp, a crescut numărul părinţilor care au depus plângeri penale. 

Colegii de la grădiniţa de stat unde educatoarea lucrează din anul 2009 au înmărmurit când au văzut imaginile în care aceasta apare târând un copil. Directoarea instituţiei spune că nu a avut niciodată vreo reclamaţie la adresa cadrului didactic.
 
Educatoarea are acasă un copil de 10 ani şi urmează să nască din nou. Este soţia unui preot, iar acesta neagă că femeia ar fi agresat copiii.
 
Reprezentanţii bisericii spun că gestul femeii este regretabil.
 
Între timp, tot mai mulţi părinţi au depus plângeri penale la Parchet. De data aceasta, este vizată şi femeia de serviciu, doamna Vali - cum apare pe înregistrări, şi care era un adevărat bau-bau pentru copiii din grădiniţă. 

 
Citiţi şi Inconştienţă fără margini! Copiii de la grădiniţa din Constanţa primeau VIN ca să adoarmă, la trezire li se dădea CAFEA
 

×
Subiecte în articol: gradinita

România cu temperaturi de vară

 

 

Prognoza ANM pentru perioada următoare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close