Antena 3 CNN Actualitate Noi informații despre polițiștii de la Secția 18, cercetați de Parchet în cazul polițistului pedofil

Noi informații despre polițiștii de la Secția 18, cercetați de Parchet în cazul polițistului pedofil

Noi informații despre polițiștii de la Secția 18, cercetați de Parchet în cazul polițistului pedofil
12 Ian 2018   •   18:27

Polițiștii de la Secția 18 sunt cercetați de Parchetul General pentru favorizarea infractorului, pentru mușamalizarea incidentului de la finalul anului 2016, când Eugen Stan a agresat sexual o femeie în scara unui bloc, fiind îmrbăcat în uniformă de polițist. Bărbatul a fost prins în flagrant și a ajuns pe mâna oamenilor legii. 

În ceea ce privește declarațiile date de Eugen Stan privind speța care a fost anchetată de polițiștii de la Secția 18, acesta a spus că în acea seară se întâlnise cu un prieten cu care băuse o sticlă de vin. După ce s-a despărțit de prietenul respectiv, a intrat în acel bloc pentru a se întâlni cu un altul de la care să ia o piesă de mașină. Când a intrat în scară, a confundat femeia respectivă cu o amică. Femeia a început să țipe, iar iubitul acesteia a ieșit să vadă despre ce e vorba. Ulterior, polițistul a ajuns pe mâna polițiștilor. 

Eugen Stan se află de câteva zile în arest preventiv și e supravegheat în permanență. Se pare că ieri a avut dreptul la vizită legală, însă nimeni din familie nu s-a dus să-l vadă. 

×
Subiecte în articol: Parchetul general eugen stan uniforma
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close