Antena 3 CNN Actualitate Norica Nicolai, despre retragerea lui Cîţu: ''Au recunoscut în acest mod, incapacitatea de a conduce această ţără!''

Norica Nicolai, despre retragerea lui Cîţu: ''Au recunoscut în acest mod, incapacitatea de a conduce această ţără!''

Norica Nicolai, lider ALDE, a intervenit prin telefon în direct la Antena 3, unde a spus că România se confruntă în prezent cu ''o situaţie foarte gravă'', după ce Florin Cîţu a renunţat la mandatul de premier desemnat.

Norica Nicolai, despre retragerea lui Cîţu: ''Au recunoscut în acest mod, incapacitatea de a conduce această ţără!''
Sursa foto: Foto: Norica Nicolai/Facebook
12 Mar 2020   •   17:27

''Văd astăzi, că un alt partid istoric se pregăteşte să iasă din istorie, printr-un gest fără precedent în toată istoria politică a acestei ţări. Niciodată nu s-a întâmplat ca un partid politic în momentul încercării de a obţine votul de investitură al unui Guvern, să se retragă de la guvernare.

Pot să admit că au recunoscut în acest mod, incapacitatea de a conduce această ţără, însă astăzi, din păcate s-a întâmplat o situaţie foarte gravă. Klaus Iohannis şi Partidul Naţional Liberal au aruncat România în haos'', a spus Norica Nicolai.

Florin Cîțu s-a retras cu puțin timp înainte de votul pentru învestirea Guvernului Cîțu, care avea să aibă loc la ora 16.

×
Subiecte în articol: Norica Nicolai Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close