Antena 3 CNN Actualitate Noroc URIAŞ la păcănele. Un bucureştean a câştigat 90.000 de euro. Banii băgaţi au fost multiplicaţi de 2000 de ori!

Noroc URIAŞ la păcănele. Un bucureştean a câştigat 90.000 de euro. Banii băgaţi au fost multiplicaţi de 2000 de ori!

Noroc URIAŞ la păcănele. Un bucureştean a câştigat 90.000 de euro. Banii băgaţi au fost multiplicaţi de 2000 de ori!
de O.P.    |    22 Noi 2013   •   06:23

 Un bucureştean a câştigat în doar câteva ore nouăzeci de mii de euro la păcănele. Omul a investit 200 de lei şi a avut noroc cu carul. Banii au fost multiplicaţi de aproape două mii de ori. Norocul i-a ieşit în cale la începutul săptămânii, iar astăzi şi-a primit premiul mult aşteptat.

Bucureşteanul, agent imobiliar, a câştigat cei 295 de mii de lei la păcănele, în doar două ore.

Norocul i-a surâs luni seară. A intrat în agenţie şi a început să joace. 200 de lei au fost suficienţi. Când a văzut mesajul care îl anunţa că a câştigat potul cel mare, a sărit de pe scaun de bucurie.

Bărbatul joacă la păcănele de la 14 ani. Ştie că e norocos şi nu este prima dată când câştigă. Acum a avut cel mai mare câştig din totdeauna.

Şi pentru că avea nevoie de forţă pentru a pune atâţia bani în valiză, cel care l-a ajutat a fost Ion Oncescu, campionul mondial la skanderbeg. Joacă şi el la păcănele, însă destul de rar.

Câştigul de este cel cu numărul 30. Mai sunt încă 29 de români care au plecat cu valizele pline cu bani din aceeaşi agenţie. Cel mai mare premiu a fost de aproximativ nouă sute de mii de lei.



×
Subiecte în articol: pacanele
Parteneri
Elevii încep azi evaluarea națională
x close