Antena 3 CNN Actualitate Nouă maşini au fost AVARIATE în Capitală, din cauza unui şofer băut

Nouă maşini au fost AVARIATE în Capitală, din cauza unui şofer băut

Nouă maşini au fost AVARIATE în Capitală, din cauza unui şofer băut
07 Noi 2014   •   08:45

Accident spectaculos în Capitală, în zona Piaţa Sudului. Un şofer care circula cu mult peste 100 de kilometri pe oră a pierdut controlul volanului şi a lovit alte 8 maşini care erau parcate regulamentar.

În maşina care a provocat accidentul se aflau patru persoane, iar una a ajuns la spital cu răni la picioare.

Şoferul conducea pe şoseaua Oltenitei cu viteză. Era în maşină cu alţi 3 prieteni când, în apropiere de Piaţa Sudului, a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-o dubiţă parcată regulamentar. Rând pe rand, ca într-un joc de domino, 8 maşini au fost distruse în doar câteva secunde.

Unul din proprietari a auzit bubuitura, iar când a coborat s-a luat cu mâinile de cap.

In urma impactului, o tânără care se afla în maşina care a produs accidentul a fost rănita serios, iar medicii de la SMURD au decis să o ducă la spital.

Se pare că cel care se afla la volanul autoturismului era un tânăr aflat în stare de ebrietate. El le-a declarat poliţiştilor că nu el conducea în momentul impactului, ci o prietenă. Martorii însă îl contrazic.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate cine se afla la volan. Între timp au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

×
Subiecte în articol: carambol masini avariate
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close