Antena 3 CNN Actualitate Noul şef al CNAS, Cristian Buşoi: Premierul are dreptate în legătură cu Doru Bădescu

Noul şef al CNAS, Cristian Buşoi: Premierul are dreptate în legătură cu Doru Bădescu

Noul şef al CNAS, Cristian Buşoi: Premierul are dreptate în legătură cu Doru Bădescu
14 Iun 2013   •   21:05
Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi, noul preşedinte al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), a fost invitat la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.

Buşoi a făcut o serie de comentarii referitoare la situaţia care l-a determinat pe fostul preşedinte al instituţiei, Doru Bădescu, să-şi dea demisia.

Întrebat dacă este părere că Doru Bădescu avea dreptate în cazul reacţiei pe care a avut-o în cazul nominalizării lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al CNAS, Cristian Buşoi a răspuns:

Dreptate i-a dat şi domnul Ponta. Ceea ce a criticat domnia sa a fost tonul şi felul în care s-a pus sau nu în discuţie întrunirea Consiliului de Administraţie. (...) Sunt în aceeaşi direcţie pe acest subiect cu ceea ce a spus domnul prim-ministru”.

Doru Bădescu a demisionat de la conducerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate
, în urma discuţiei pe care a avut-o cu premierul Ponta referitor la reacţia sa în cazul nominalizării lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al CNAS.

Preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat pe fostul preşedinte al CNAS Lucian Duţă drept membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din partea Administraţiei Prezidenţiale.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a transmis că numirea lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al instituţiei "o gafă" a Administraţiei Prezidenţiale, "specifică organizaţiilor mafiote", şi a ameninţat că, până la retragere acesteia, CA nu se va întruni.


 


 


 

 


 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close