Antena 3 CNN Actualitate Nu apreciezi vizitele cârtițelor? Află cum poți scăpa de ele!

Nu apreciezi vizitele cârtițelor? Află cum poți scăpa de ele!

Cârtițele sunt dăunători răspândiți în curți private în care există culturi, dar și pe câmpuri unde există recolte de cereale. În ciuda aspectului lor drăguț, cârtițele pot fi foarte dăunătoare curților fermierilor și nu numai.

Nu apreciezi vizitele cârtițelor? Află cum poți scăpa de ele!
de Georgiana Adam    |    02 Oct 2020   •   19:05

Un aparat anti cârtiţe cu ultrasunete este o metodă populară de combatere a dăunătorilor din curți și grădini. Dacă pe vreme caldă fac raiduri nocturne în căutare de mâncare, iarna se pot așeza în magazii, mansarde și alte locuri izolate din curte. Acest lucru se datorează faptului că, nu este atât de ușor să găsești mâncare în sălbăticie iarna. Cel mai comun mod de a face față cârtițelor este cu o capcană sau aparat anti cârtiţe. Funcționează impecabil, dar foarte brutal pentru creierul animalelor dăunătoare. 

De asemenea, este demn de remarcat faptul că capcana va ajuta împotriva noilor atacuri ale dăunătorului. Aparatul anti cârtiţe este un mod blând și foarte eficient de alungare a cârtițelor fără a atenta la viața lor. Cu ajutorul acestor dispozitive, poți scăpa de cârtițele existente și îți poți proteja teritoriul de apariția altora noi. Repelenții sunt siguri pentru animale, doar le sperie și le alungă departe de teritoriul tău, fără a le provoca vătămări. De asemenea, sunt sigure pentru oameni. Instalând un dispozitiv de respingere a animalelor pe site-ul tău, poți scăpa nu numai de cârtițe, ci și de alți dăunători, precum șoareci și şobolani. În magazinul online impotrivadaunatorilor.ro vei găsi o gamă variată de aparate anti cârtițe cu diferite raze de acțiune.

Aparat anti-șobolani

Un aparat anti șoareci cu ultrasunete te poate scăpa de rozătoare, precum șoareci, șobolani și alte rozătoare. Undele ultrasonice emise de acest dispozitiv sunt absolut inofensive și silențioase pentru majoritatea oamenilor, dar provoacă disconfort tuturor tipurilor de rozătoare de pe suprafeţe, ceea ce face ca rozătoarele să părăsească teritoriul. 

Un aparat anti șoareci este echipat cu două difuzoare puternice care permit emiterea ultrasunetelor pe o rază mare. Astfel de dispozitive sunt ușor de utilizat, se conectează la o priză și sunt instalate cu difuzoarele îndreptate către zona protejată în așa fel încât, nimic să nu interfereze cu ele. Pentru încăperi mari se recomandă utilizarea mai multor dispozitive în același timp. Odată cu instalarea acestui dispozitiv, este exclusă posibilitatea de a fi nevoit să utilizezi otrăvuri periculoase, toxine chimice și capcane. Un repeller este absolut sigur pentru oameni, animalele de companie, precum și pentru aparatele electrocasnice.

Instalare și funcționare

Trebuie respectate regulile generale pentru utilizarea aparatelor electrice de uz casnic. Dispozitivul trebuie instalat fără obstacole în calea emisiilor de unde ultrasonice. Modul de funcționare este indicat de un indicator roșu situat în partea din față a dispozitivului. Undele ultrasonice sunt reflectate pe suprafețe plane. Pentru a lucra eficient în alte domenii, este necesar să laşi ușile deschise. În caz contrar, dispozitivele ar trebui instalate în fiecare cameră separată. Astfel de dispozitive sunt potrivite și pentru prădătorii mici. După ce au simțit semnalele de joasă frecvență, prădătorii vor părăsi casa sau magazia de alimente, cereale etc. deoarece, vor intra în panică, dispozitivul având acțiune asupra creierului rozătoarelor. Nu toate modelele de astfel de dispozitive sunt eficiente, așa că trebuie să iei în serios alegerea lor. În magazinul online impotrivadaunatorilor.ro poți găsi aparate anti șoareci eficiente, cum ar fi Pest Repeller 5 în 1, adică acest tip de aparat are 5 funcții împotriva rozătoarelor și insectelor,  Duo ProPestRepeller–aparat profesional anti şoareci și şobolani și multe altele.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close