Antena 3 CNN Actualitate "Nu descuia maşina până nu mă suni". La câteva minute după ce a citit acest mesaj, trupele Antitero, pompieri şi genişti au venit la faţa locului

"Nu descuia maşina până nu mă suni". La câteva minute după ce a citit acest mesaj, trupele Antitero, pompieri şi genişti au venit la faţa locului

"Nu descuia maşina până nu mă suni". La câteva minute după ce a citit acest mesaj, trupele Antitero, pompieri şi genişti au venit la faţa locului
de O.P.    |    31 Ian 2013   •   06:10
"Nu descuia maşina până nu ma suni!" A fost mesajul scris pe un bileţel şi lăsat pe maşina unui afacerist din Constanţa. Bărbatul, care fusese plecat de acasă de două săptămâni, a aflat astfel că cineva i-a umblat la maşină şi s-a gândit astfel la o bombă amplasată sub maşina.

În câteva minute, au fost mobilizaţi în faţa blocului său zeci de reprezentanţi ai SRI, Politiei, Jandarmeriei, Ambulanţei şi pompierilor.

După apelul la 112 oamenii legii au intervenit prompt. La faţa locului s-au deplasat politisti, pirotehnisti, trupe Antitero de la SRI şi pompieri care au împânzit întreaga zonă de lângă autoturismul suspect.

La toate colturile strazii au fost postaţi politişti iar accesul a fost interzis tuturor de teamă ca eventuala bombă să nu se declanşeze de la miscare.

Până la urmă s-a constatat că nu există nici o bombă, însă maşina a fost dusă la un service auto pentru verificări amănunţite.




×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close