Antena 3 CNN Actualitate "Nu i-am văzut faţa. Asta mi-a atras atenţia". Piromanul care a provocat PATRU incendii a dat din nou lovitura în Satulung

"Nu i-am văzut faţa. Asta mi-a atras atenţia". Piromanul care a provocat PATRU incendii a dat din nou lovitura în Satulung

"Nu i-am văzut faţa. Asta mi-a atras atenţia". Piromanul care a provocat PATRU incendii a dat din nou lovitura în Satulung
de O.P.    |    05 Dec 2014   •   05:39

Incendiile provocate de piromanul din localitatea maramureşană Satulung se ţin lanţ. Deşi poliţiştii şi sătenii sunt în alertă, după ce individul provocase patru incendii în două săptămâni, acesta a dat o nouă lovitură.

Seara trecută, bărbatul a dat foc unui şopron în care erau 12 tone de fân. Poliţistii au apelat la ajutorul câinilor şi au pornit pe urmele suspectului, iar localnicii s-au înarmat cu furci, bâte şi topoare.

Alarma s-a dat în jurul când şopronul ardea deja ca o torţă. Zeci de oameni din Satulung au încercat în zadar să stingă focul, până la sosirea pompierilor.

 Trei echipaje ale pompierilor militari din Somcuta Mare, dar si un echipaj SMURD au sosit la fata locului.

Suspectul ar fi fost văzut prin sat de o femeie şi imediat localnicii împreună cu poliţiştii însoţiţi de câini au pornit în căutarea lui.

"Da nu i-am vazut fata ca asta mi-a atras atentia, avea un rucsac si o vesta. E un baiat slabut. Cand am trecut pe langa el o lasat capul jos. E un baiat slabut si o avut emotii cand o vazut ca mergem dupa el"

Sătenii se tem acum să mai doarmă de frica incendiatorului.

Cu o zi în urmă, piromanul a făcut scrum o casă, iar proprietarii au fost la un pas să ardă de vii. Nenorocirea s-a întâmplat la numai două săptămâni după ce o cabană din sat a ars din temelii. Până şi steagurile tricolore din comună au fost incendiate în ziua de 1 decembrie.

×
Subiecte în articol: piroman
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close