Antena 3 CNN Actualitate Nu știi ce aranjamente florale să alegi pentru finalul toamnei? Iată recomandările noastre!

Nu știi ce aranjamente florale să alegi pentru finalul toamnei? Iată recomandările noastre!

Deși toamna este un anotimp superb din punct de vedere al peisajelor, al fructelor și legumelor de care ne putem bucura înainte de venirea iernii grele și chiar și din punct de vedere al atmosferei generale, trebuie să recunoaștem că astenia nu este tocmai un lucru plăcut. Lumina naturală a scăzut, se întunecă mult mai repede decât ne-am dori (deja la ora 17 este aproape noapte) și încep să ne scadă rezervele de energie. Probabil și tu te simți mai obosit ca oricând și încerci să te adaptezi acestor schimbări care deși nu par atât de grele, se resimt. Cum poți să depășești neplăcerile cauzate de astenia toamnei târzii?

Nu știi ce aranjamente florale să alegi pentru finalul toamnei? Iată recomandările noastre!
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2020   •   12:36

Una dintre cele mai simple și la îndemână soluții este să îți transformi total mediul de lucru, dar și locuința. Înconjoară-te de decorațiuni care îți plac, astfel încât să te înveselească în orice moment din zi și din noapte. Dacă nu știi ce să alegi pentru a face o reală diferență, sugestia noastră este să optezi pentru flori. Acestea redau oricui bună dispoziție, așa că îți recomandăm să te înconjori de aranjamente florale Maison d’Or, pe care le poți comanda online cu succes. În cazul în care nu știi ce fel de aranjamente să alegi, în continuare îți prezentăm o parte dintre preferatele noastre!

Primul pe listă este acest Aranjament Floral Business Cu Trandafiri Galbeni, ideal pentru a-ți aduce aminte de vară, de soare și de energia pe care o aveai în acea perioadă. Este compus dintr-un vas ceramic superb, cu o culoare deosebită și trandafiri galbeni aleși cu grijă, care îți vor bucura privirea pentru câteva zile bune. Florile din aranjamente sunt de obicei mult mai rezistente, datorită modului în care sunt tăiate (au tulpina mai scurtă și nu au frunze, astfel că toți nutrienții se duc spre petale).

Adori trandafirii? În acest caz, cu siguranță o să îți placă și acest Aranjament Floral Cu Hortensie Si Trandafiri, compus din următoarele flori:  hortensii, trandafiri cyclam, matthiola, eryngium, brunia, minirosa, eucalipt, pistacia și un vas ceramic absolut încântător. Poți comanda aranjamentul acesta, dar și cele pe care ți le-am prezentat deja de la Floraria Maison d’Or și astfel te poți bucura de cele mai proaspete flori, livrate direct la tine acasă.

Din categoria de aranjamente premium, ideale atât pentru ocazii speciale, dar și pentru decorarea de zi cu zi a locuinței (sau chiar a biroului) îți prezentăm și acest Aranjament Floral Cu Hortensii Albastre Si Trandafiri Galbeni. După cum poți observa, este un aranjament special, realizat din hortensii albastre, eremurus galben, trandafiri galbeni, alstroemeria alba, pampas, eucalipt și un vas ceramic cu design modern, dar elegant.

Ultima sugestie din această categorie este ideală pentru persoanele care adoră orhideele. Este vorba despre acest Aranjament Floral Cu Trandafiri, Matthiola Si Orhidee, ale cărui culori se potrivesc perfect toamnei. Este un aranjament elegant, delicat și care o să confere întreg spațiului un aspect deosebit!

În încheiere, am vrea să știm care este aranjamentul vostru floral preferat dintre cele prezentate și de ce!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/pZICNh8N0zY

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close