Antena 3 CNN Actualitate Nu toate poveştile au happy end: Aventura unui fotograf român pe un vas de croazieră

Nu toate poveştile au happy end: Aventura unui fotograf român pe un vas de croazieră

Nu toate poveştile au happy end: Aventura unui fotograf român pe un vas de croazieră
28 Ian 2013   •   15:12

După ce şi-a pierdut jobul, Adrian, de profesie fotograf, a început să-şi caute un alt loc de muncă. Luni de zile a aplicat pentru posturi cu salarii de 200-300 de euro, dar fără niciun rezultat. Din anunţ în anunţ, a dat peste una dintre ofertele care împânzesc site-urile de profil, aparţinând unei agenţii care furnizează personal pentru vasele de croazieră.

În urma unei selecţii „foarte simple”, care a constat într-un preinterviu cu agenţia din România, urmat de interviul cu un reprezentant al companiei italiene, pe Skype, la sediul agenţiei, din Braşov, a primit postul.

„Interviul a durat aproximativ 10 minute pentru fiecare candidat, iar întrebările au fost uşoare, întrebări de bază despre fotografie. Aşa că, după aproximativ două săptămâni, am primit şi telefonul prin care mi se confirma angajarea”, povesteşte Adrian.

În vara lui 2012, aventura avea să înceapă. „Procedurile de după angajare sunt cele care te costă mai mult timp şi bani.” Sunt analizele medicale complete, certificatul de „Basic Safety Training”, obligatoriu pentru oricine vrea să lucreze pe o navă, vaccinuri, cazier sau, după caz, viza.

CITEŞTE POVESTEA LUI ADRIAN PE INCOMEMAGAZINE.RO

×
Subiecte în articol: vas de croaziera Costa Concordia
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close