Antena 3 CNN Actualitate Numele vehiculate pentru postul de comisar european, după ce Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia Juridică

Numele vehiculate pentru postul de comisar european, după ce Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia Juridică

 Numele vehiculate pentru postul de comisar european, după ce Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia Juridică
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
26 Sep 2019   •   17:59

Antena 3 a prezentat numele vehiculate în presă pentru postul de comisar european, după ce Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia juridică a Parlamentului European. Pe această listă se află Viorica Dăncilă, Ramona Mănescu și Luminița Odobescu.

Ramona Mănescu a spus în exclusivitate, pentru Antena 3, că nu vrea să comenteze informația, iar că pe ea o interesează doar ca următorul candidat pentru această funcție să fiie acceptat.

”Nu aș vrea să comentez. Îmi pare foarte rău. Pe mine mă interesează ca următorul candidat pentru această funcție să fie acceptat”, a spus Mănescu.


Propunerea României de comisar european, Rovana Plumb, a fost respinsă de Comisia juridică a Parlamentului European. Contra Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari, 6 au votat pentru și doi s-au abținut.

Rovana Plumb ar fi urmat să ocupe portofoliul Transporturi în viitoarea Comisie. 

În urmă cu câteva momente, Comisia Juridică a decis să trimită o scrisoare Comisiei Europene prin care se va semnala că există un conflict de interese în ceea ce o privește pe Rovana Plumb. Votul a fost 20 pentru, 0 împotrivă și 3 abțineri. 

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close