Antena 3 CNN Actualitate Nunta anului a fost afacerea anului pentru EBA. Suma colosală pe care au strâns-o mirii de la cei 800 de invitaţi

Nunta anului a fost afacerea anului pentru EBA. Suma colosală pe care au strâns-o mirii de la cei 800 de invitaţi

Nunta anului a fost afacerea anului pentru EBA. Suma colosală pe care au strâns-o mirii de la cei 800 de invitaţi
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Sep 2012   •   22:01

Nunta anului a fost afacerea anului pentru Elena Băsescu. Mireasa ar fi adunat o jumătate de milion de euro de la cei 800 de invitaţi. Numai apartamentul primit de la socrul mare costă peste 250 de mii de euro. La toate acestea, se adaugă o mulţime de cadouri de lux.

La fiecare pas făcut, Elenei Băsescu i-au intrat în cont câteva sute de euro. Până la sfârşitul serii, a adunat jumătate de milion. Mai mult decât a câştigat în ani de carieră politică şi modelling.



Elena Băsescu n-a avut o zestre prea mare. Ca euro-parlamentar, câştigă aproape 75.000 de euro pe an. Ca mireasă, a câştigat de şase ori mai mult, într-o singură zi. Nimeni nu ştie cât i-a dat tata.

De la Traian Băsescu a moştenit însă ceva mai valoros decât banii: numele.



"Sunt conştientă de faptul că numele Băsescu o să mă ajute foarte mult. Am pretenţia ca presa şi intelectualii care plutesc deasupra partidelor să nu aibă pretenţia să-mi schimb şi numele, pentru că acest lucru nu se va întâmpla. M-am născut Băsescu şi o să rămân Băsescu", declara în trecut fiica preşedintelui.

Astfel, Elena n-a vrut să poarte numele soţului ei. Chiar şi aşa, socrul mare nu s-a supărat. Ba chiar i-a făcut cadou un apartament de lux, situat în centrul Capitalei, în valoare de 250 de mii de euro.

Toţi cei 800 de invitaţi au dat la masă cât le-a permis bugetul. Însă nimeni mai puţin de 500 de euro, spun apropiaţii,  deşi tacâmul a costat doar 75 de euro.



Totul ar fi costat 350.000 de euro. Mirii n-au cheltuit însă mare lucuru - Bebe Ionescu, tatăl mirelui, s-a oferit cu propriul buget. Doar are o avere de câteva milioane de euro.



×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close