Antena 3 CNN Actualitate O ambulanţă care transporta la spital o femeie însărcinată, implicată într-un accident rutier

O ambulanţă care transporta la spital o femeie însărcinată, implicată într-un accident rutier

O ambulanţă care transporta la spital o femeie însărcinată, implicată într-un accident rutier
14 Apr 2013   •   13:12

O ambulanţă care transporta la spital o femeie însărcinată aflată în travaliu a fost implicată, duminică, într-un accident rutier produs la intrarea în Târgu Jiu, unde autosanitara a fost lovită de un autoturism, în urma impactului şoferul vinovat fiind rănit şi transportat la spital.
   
Şoferul ambulanţei, Dan Greculescu, a declarat, pentru Mediafax, că ambulanţa pe care o conducea şi care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune a fost lovită din faţă de un autoturism, în momentul în care şoferul a vrut să schimbe brusc sensul de mers.
   
"Amândoi mergeam spre intrarea în Târgu Jiu, pe acelaşi sens, eu pe banda doi şi el pe prima bandă. Iniţial era în faţa mea, am crezut că m-a văzut şi a tras pe banda unu pentru că aveam semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, dar la un moment dat dumnealui a virat stânga brusc şi mi-a tăiat faţa. Nu ştiu ce a vrut să facă, probabil să treacă pe celălalt sens de mers", a spus şoferul ambulanţei.
   
 Bărbatul care a generat accidentul a rămas prins în autoturism, un echipaj de la descarcerare intervenind imediat, accidentul având loc la aproximativ 200 de metri de sediul ISU Gorj. Bărbatul a fost scos din autoturismul avariat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, medicii constatând că are lovituri uşoare la cap, care nu ridică însă probleme.
   
Femeia gravidă, care a scăpat nevătămată, a fost şi ea preluată de o ambulanţă şi dusă la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, la aproximativ trei ore de la producerea accidentului ea născând un băieţel sănătos, în greutate de 3,4 kilograme.
   
Şoferul care a provocat accidentul, în vârstă de 70 de ani, este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close